SKSG, BSO en peuterspeelzaal

Buitenschoolse Opvang van SKSG

Na schooltijd kan je kind terecht bij buitenschoolse opvang SKSG De Groene Borg. Een warme, gezellige plek om na schooltijd weer op te laden. BSO De Groene Borg geeft kinderen de ruimte en vrijheid, en organiseert toffe activiteiten. Zo vinden kinderen hier plezier én ontspanning!  

 

Nieuwe talenten ontdekken

Na een dag in de schoolbanken is het tijd voor beweging! We organiseren graag spelletjes in de buitenlucht zoals levend Stratego of Geocaching. Ons gevarieerde activiteitenaanbod

staat altijd in het teken van één van onze vijf pijlers: Sport & Beweging, Koken & Voeding, Natuur & Duurzaamheid, Wetenschap & Techniek, Kunst & Cultuur. Voor ons is niets leuker dan de kinderen te helpen het beste uit zichzelf te halen! Bij SKSG krijgt je kind alle ruimte om te ontspannen, maar ook om op ontdekkingstocht te gaan naar zijn of haar eigen talent.

 

Een warm team

Heeft je kind zin om even te chillen, dan is dat ook goed. De BSO is een fijne, veilige omgeving waar je kind zichzelf mag zijn. Kinderen zijn vrij om op het plein of op de groep te spelen. Via het SKSG ouderportaal laten we je zien wat je kind allemaal beleeft. En heb je vragen over opvoeding, dan denken we graag met je mee.

 

Meer info over SKSG Adeborg

Web: sksg.nl/locaties/adeborg

 

Inschrijven voor BSO

Inschrijven kan op de website van SKSG. Margedagen? Schoolvakantie? De BSO gaat altijd open als de school dicht is. In overleg met Klantadvies is het ook mogelijk om verlengde of voorschoolse opvang af te nemen. Heb je vragen of wil je gewoon sparren over wat voor jou het handigste is, dan staan de medewerkers van SKSG Klantadvies voor je klaar!

 

Telefoon: 050-317 13 90

Whatsapp: 06- 49 49 49 21

Email: klantadvies@sksg.nl

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Peuterspeelzaal

Is je peuter 2 jaar geworden, dan is het tijd voor de peuterspeelzaal! Voor peuters is de hele wereld een grote ontdekkingstocht. Je kind maakt kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met verschillende materialen. Met de vaste gezichten op de groep bieden we je peuter hier een vertrouwde plek.  

 

Vroeg- en voorschoolse educatie

Bij SKSG Adeborg werken we met het VVE Programma Piramide: een educatieve methode om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. We werken met verschillende thema’s waar we leerzame activiteiten aan koppelen. Zo stimuleren we jouw peuter o.a. in de emotionele, motorische, taal en sociale ontwikkeling. En daarom biedt de peuterspeelzaal de beste voorbereiding op school!.

 

Meer info over SKSG Adeborg

Web: sksg.nl/locaties/adeborg

 

Inschrijven voor peuterspeelzaal

Inschrijven kan op de website van SKSG. Heb je vragen of wil je gewoon sparren over wat voor jou het handigste is, dan staan de medewerkers van SKSG Klantadvies voor je klaar!

 

Telefoon: 050-317 13 90

Whatsapp: 06- 49 49 49 21

Email: klantadvies@sksg.nl