Aanmelden nieuwe leerling

Op het moment dat uw kind drie jaar is, kunt u uw kind aanmelden als nieuwe leerling op SWS de Adeborg. Een school die het belangrijk vindt dat uw kind met plezier naar school gaat en met de juiste kennis opgroeit tot een zelfbewuste, initiatiefrijke en leergierige persoonlijkheid. Op de Adeborg werkt een enthousiast team, waarbij iedereen vanuit zijn eigen talent bijdraagt aan de kwaliteit en goede sfeer op onze school.

Voor het aanmelden van uw kind of voor informatie, kunt u via het telefoonnummer: 050- 4031800 of de mail: adeborg@quadraten.nl contact opnemen met directeur Harja Zwaan.

Ben u nieuwsgierig naar wat u kunt verwachten van SWS de Adeborg en hoe het er bij ons dagelijks aan toe gaat? Dan kunt u kunt u altijd komen kennismaken of een uurtje in de klas meekijken en sfeerproeven.  Ook kunt u dan alle vragen stellen aan de directeur of iemand anders van het team. Heeft u hier belangstelling voor en wilt u meer  informatie of een rondleiding? Neem dan contact met ons op zodat wij onze school met trots aan u kunnen laten zien. U bent van harte welkom!